søndag 19. desember 2010

Back on track!!!

GOD JUL!!! :O)

Har vært veldig fraværende...Vi kan si at æ har hatt drektighetspermisjon. Men nu e æ tilbake. Tar Turte med mæ, siden vi har beholdt ho... Vi har blitt enige om å dele på bloggen.

Valpetida har vært veldig travel. Har ikke hatt tid å blogge. Dagan har gått til foring og oppdragelse. Det var en kjempe jobb å oppdra 7 viltre flotte valpa. Men æ klarte det.... Husker nok hvordan mamman min gjorde det..



Turte må enda oppdras. Turte e ei villspika. Ho e ikke redd nåkka og trur at ho kan få bestem. Men der tar ho feil. Ho e begynt å bli flink å gå i bånd. Men ho får ikke være med på mine og mors langtura, sammen med Terryhome gjengen. Dem skal vist få en valp på Terryhome, å da e det snakk om reine valpe-tura og treff... Hrmf... Ka ska nu det vær godt for....?? Vi voksne får vist ikke være med.... Ja ja... kanskje likegreit...!

Nu skal æ få mæ litt julesøvn... Lurer på om ikke nissen kommer snart? Da blir sikkert Turte forfær, for ho har aldri sett en nisse... Å ikke skjønne ho at ho må vær snill førr å få pakke...Hihihi....... Natti natti!!